Couscous Algerien

Couscous Algerien. Couscous (Arabic: كُسْكُس kuskus; Berber languages: ⵙⴽⵙⵓ, romanized: Seksu) - sometimes called kusksi or kseksu - is a Maghrebi dish of small steamed granules of rolled durum wheat semolina that is often served with a stew spooned on top. Serve alongside couscous, harissa sauce, and remaining cooking liquid in the pot.

Et pourtant ce couscous n'a vraiement. Couscous Tunisien a la viande et Feves. C'est aussi un des plats préférés des français.

Couscous algérien Couscous algérien A la maison, le couscous algérien c'est chaque dimanche, parfois je prépare le couscous aux légumes, d'autres fois au poulet.

Transfer couscous to a large serving bowl; add butter and toss together until butter melts.

C'est aussi un des plats préférés des français. Scoop mutton and chicken onto a separate plate. In the bottom pot of a couscoussier, heat the oil and add onion, salt and bay leaf.

Judul: Couscous Algerien
Rating: 100% based on 788 ratings. 5 user reviews.
Oliver Wright

Thank you for reading this blog. If you have any query or suggestion please free leave a comment below.

0 Response to "Couscous Algerien"

Enregistrer un commentaire