Crepe Chocolat
Crepe Chocolat. Sauce: in a small saucepan, melt the chocolate, butter, evaporated milk, and confectioners' sugar together until the mixture is a little thick. Add the vanilla, then the flour.
For the fudge sauce, in a large saucepan, melt chocolate chips and butter over low heat. Hachez le chocolat finement et placez-le dans un saladier. Tout en remuant, ajoutez une pincée de sel et le sucre.
Pour obtenir des crêpes moelleuses, utiliser un feu assez vif; pour des crêpes.
Add the vanilla, then the flour.
Dans un grand récipient placer tous les ingrédients secs, la farine, le cacao en poudre non sucré et le sucre en poudre. Ajoutez le sel et la farine et fouettez le mélange. Finir par couvrir le gâteau de crêpe de la ganache au chocolat qui va s'épaissir en refroidissant.
Rating: 100% based on 788 ratings. 5 user reviews.
Oliver Wright
Thank you for reading this blog. If you have any query or suggestion please free leave a comment below.
0 Response to "Crepe Chocolat"
Enregistrer un commentaire